Gladiator

Let’s get in the ring!

Gladiator

Gladiator - Selfdefence4all

Na tien succesvolle edities zal op zondagmiddag 22 september 2019 de elfde editie van Gladiator plaatsvinden. In de sportschool in ’s-Heerenberg zullen ‘strijders’ van verschillende leeftijden en afkomstig van verschillende sportscholen weer hun vaardigheden laten zien in een professionele ring.

Doen jullie ook mee?

Als lid van Selfdefence4all heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan dit sportevenement en de sport in competitieverband te beoefenen.

Moedig de ‘strijders’ aan!

Gladiator is een sportevenement voor iedereen en begonnen bij het openluchttheater Engbergen in Gendringen. Er zijn verschillende deelnemers van sportscholen uit de omgeving. Wilde je altijd al eens een gevecht van gladiators meemaken? Jullie zijn van harte welkom! Er wordt tijdens dit evenement geen alcohol geschonken.

Wil je graag meer weten over Gladiator? Leuk! Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze vestigingen.

Let’s get in the ring!

Informatie Gladiator 11:
Datum: 22 september 2019                   
Tijd: 12.00 - 18.00 uur                    
Zaal open publiek vanaf 11.00 uur 

Locatie:
Selfdefence4all, Sporthal, Schoolstraat 2, 7041 ZM 's-Heerenberg

Tickets:
De tickets zijn verkrijgbaar bij Selfdefence4all Doetinchem - 's-Heerenberg - Didam en alle deelnemende sportscholen. Ook zijn de tickets te bestellen via e-mail: info@selfdefence4all.com.

Voorverkoopprijs:
€17,50 (v.a. 13 jaar)
                   
€10,00 (tot 13 jaar - legitimatie verplicht)

Deurprijs:
€22,50 (v.a. 13 jaar)
                   
€15,00 (tot 13 jaar - legitimatie verplicht)