SportZorg+

Samen trainen voor het beste resultaat bij Selfdefence4all!

SportZorg+

SportZorg+ bij Selfdefence4all

Meer individuele aandacht, kleinere groepen, minder prikkels en meer structuur, daar draait het om bij SportZorg+. Bij Selfdefence4all krijg je aandacht en begeleiding op maat. SportZorg+ is een initiatief van sportschool Selfdefence4all en Begeleiding Doetinchem.

Logo SportZorg+

Dat verdient aandacht!

In dit sportprogramma geven wij speciale aandacht aan kinderen en jongeren met een lichte tot matige ontwikkelingsstoornis. De nadruk ligt op het vertrouwd raken met de technieken van weerbaarheid en zelfverdediging. Respectvol omgaan met elkaar is hier een belangrijk onderdeel van. Met SportZorg+ wordt je weerbaarder en krijg je meer zelfvertrouwen en discipline.

Professionele begeleiding

Ons team bestaat uit een erkende weerbaarheid- en zelfverdedigingstrainer, personal trainer en coach, sportpedagoog en specialist professioneel opvoeder. Wij bieden een sportprogramma op maat.

Programma SportZorg+

Zaterdag 12:00 – 13:00 uur (maximaal 10 deelnemers)
Zijn er meer dan 10 deelnemers? Dan bieden we in overleg meer trainingstijden aan.

Wat zijn jouw leerdoelen?

In een kennismakingsgesprek stellen we samen de leerdoelen vast. Daarnaast kun je een proefles volgen om te ervaren hoe een training van SportZorg+ eruit ziet.

Samen trainen voor het beste resultaat

De groep van maximaal 10 deelnemers wordt begeleid door twee professionele trainers. In iedere training zit regelmaat en tijdens de trainingen krijgen deelnemers de ruimte om de sport te beoefenen. Op deze manier kunnen we iedere deelnemer persoonlijke aandacht geven en werken aan hun leerdoelen.

Zijn je doelen behaald?

Na iedere training maakt onze sportpedagoog een kort verslag. Het verslag wordt op pedagogische wijze geschreven en aan de hand van dit verslag kijken we of de leerdoelen behaald worden of dat het van belang is om deze bij te stellen.

Beleef het samen!

Iedere laatste zaterdag van de maand kunnen kinderen samen met een introducé trainen. Dit versterkt de band en hierdoor kunnen de introducés, bijvoorbeeld ouders of verzorgers, zich inleven in de belevingswereld van het kind. Het SportZorg+ programma bij Selfdefence4all is inclusief:

  • Een gratis intake & proefles
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedere laatste zaterdag van de maand een training met een introducé

Doe jij ook mee?

Wil je ook mee doen aan ons SportZorg+ programma? Leuk! We nodigen je graag uit voor een intakegesprek en proefles. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen en het programma kun je contact met ons opnemen of bezoek onze vestiging in Doetinchem.

Sportlocatie
Sportschool Selfdefence4all
Tramstraat 6D
7001 CH Doetinchem (Nederland)
Telefoon: 0314 - 82 09 96
Mobiel: 06 53 20 74 01
E-mail: info@selfdefence4all.com

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.