Over Selfdefence4all

Hoogstaande service en laagdrempelig sporten bij Selfdefence4all!

Over Selfdefence4all

Sport en bewegen voor jong en oud

Bij Selfdefence4all vinden we een gezonde levensstijl belangrijk. Daarom bieden wij trainingen, cursussen en workshops op het gebied van sport en bewegen voor jong en oud. Ben je op zoek naar personal training of wil je juist gezellig in een groep sporten? Bij ons is het mogelijk!

Aspecten zoals weerbaarheid, zelfverdediging, gezondheid en een goede balans tussen kracht en cardio staan bij onze trainingen centraal. We vinden dat je niet jong genoeg kunt beginnen met sporten en bewegen en daarom leren we kinderen graag spelenderwijs kennismaken met verschillende sporten.

Onze instructeurs zijn getraind en gediplomeerd en hebben de nodige kennis in huis om jullie op de juiste wijze te begeleiden. Kom naar Selfdefence4all voor hoogstaande service en laagdrempelig gezellig sporten. Iedereen is van harte welkom!

Hoe het allemaal begon…

Begin 2011 startte Peter Knoop met Selfdefence4all. Na tien jaar ervaring in de sportbranche als clubmanager, groepsles- en fitnesscoördinator en personal trainer vond hij het tijd om de opgedane kennis en ervaring te delen en zo zijn missie uit te dragen. Dit alles kwam samen in Selfdefence4all. Tegenwoordig bestaat het team van Selfdefence4all uit vier trainers die vol enthousiasme trainingen geven aan iedere doelgroep.

Onze missie

Selfdefence4all is een sportcentrum voor alle leden binnen het gezin met de volgende missie:

"Selfdefence4all helpt u om uw gezondheidsdoelen te bereiken en u een gezond gevoel te geven in een plezierige en sfeervolle omgeving, binnen het meest complete aanbod aan groep en individuele activiteiten."

Interesse? Train een keer mee!

Laat je overtuigen tijdens een proefles. Geheel gratis.