Personal training

Haal het maximale uit jezelf met onze personal trainers!

Personal training

Personal training bij Selfdefence4all

Wil je graag afvallen of werken aan je conditie- en spieropbouw? Wij bieden je de mogelijkheid om in een individuele vorm of in een kleine groep van maximaal 5 personen te werken aan je doelstellingen. Ben je herstellende van een blessure of burn-out? Onze personal trainers helpen je graag voor de fitste versie van jezelf, zowel fysiek als mentaal.

Voor het optimale resultaat

Of je nu tennisser, voetballer of kickbokser bent, als fanatieke wedstrijdsporter kunnen onze personal trainers je helpen. Zo train je voor beste resultaat en kun je de prestaties op wedstrijden verbeteren. We kijken samen naar verbeterpunten en stellen een passend sportschema voor je samen.

Voortraject regulier trainingen

Onze personal trainers hebben ervaring met kinderen en jongeren die wat extra aandacht kunnen gebruiken. In het voortraject kunnen onze personal trainers de deelnemers voorbereiden op sporten in een groep en helpen bij het vergroten van de zelfverzekerdheid.

Samen bereik je meer!

Werken aan een gezond en fit lichaam is niet altijd even eenvoudig. Onze personal trainers zorgen voor extra motivatie om het uiterste uit jezelf te halen. Samen met de personal trainer stel je een schema op en train je om je doel(en) te bereiken. Ook buiten de trainingen om kun je aan jezelf werken met ons persoonlijke schema.

 

Personal training naar wens

Wil je graag 30 minuten of juist 60 minuten trainen en één keer per week of liever vaker? Wij passen ons graag aan naar jouw wensen. Al vanaf €30 per keer kun je trainen bij Selfdefence4all.

Inspiratie en coaching

We vinden motivatie en inspiratie tijdens het sporten erg belangrijk. Haal meer uit jezelf met onze trainingsschema’s en gediplomeerde trainers. Wij zorgen voor trainingen waar je je prettig bij voelt, dus succes is gegarandeerd!

Haal het maximale uit jezelf met de personal trainers van Selfdefence4all!

Tarieven

Genoemde prijzen zijn op basis van 1 persoon. Met 2 of meerdere personen trainen? Contact ons!

Personal Training 30 minuten

€ 30,00 /training

  • Training op maat
  • Incl. intake en onbeperkt fitheids testen en bloeddruk metingen

Personal Training 60 minuten

€ 50,00 /training

  • Training op maat
  • Incl. intake en onbeperkt fitheids testen en bloeddruk metingen
Interesse? Train een keer mee!

Laat je overtuigen tijdens een proefles. Geheel gratis.